Naam Tips // Namen voor bedrijf, product en domein.

Of u nu start met het bedenken van uw eerste merknaam, of al vaker met naamontwikkeling te maken heeft gehad, er is – mede door de invloed van merken online – veel veranderd in succesvolle naamgeving van een merk. Wij* delen hier actuele tips voor maken tot kiezen van een sterke bedrijfsnaam, productnaam, dienstnaam en domeinnaam.

*Veams biedt diensten voor het vinden van nieuwe merknamen voor bedrijf, dienst of product. Al merknamen bedacht? Wij geven ook naamkeuze advies.

Overzicht // Tips sterke zakelijke naam maken tot kiezen.

Tips per categorie: Bedrijfsnaam Tips | Domeinnaam Tips | Merknaam Tips

Waarom is een eigen domeinnaam belangrijk?

Er zijn vele plekken waar u zich online vaak gratis kan presenteren. Is het hebben van een eigen domeinnaam en website dan nog wel belangrijk? Hier ons antwoord waar en waarom een eigen zakelijke domeinnaam meetelt in succesvol zaken doen.

Lees meer

Slogan Tips – Sterke Slogans maken

Een sterke slogan of beschrijvende tagline is de perfecte partner van uw merknaam. Het is de meest kosteneffectieve advertentie in een tijd dat er weinig aandacht is om een merkboodschap over te brengen en in het hart van de klant te komen. Wij geven voorbeelden en tips voor een sterke slogan.

Lees meer

Merkrecht, wat is dat?

  Merkenrecht, hoe zit dat? Wat is een merkrecht? Wat is een merk? Woordmerk Beeldmerk Wat is een merkhouder? Hoe krijgt u merkrecht? Benelux merk voorwaarden onderscheidend vermogen voorbeelden Classificatie voor merken? Inburgering? Domeinnamen en merkrecht De...

Lees meer

Naamswijziging bedrijf – Knoop doorhakken?

  Knoop doorhakken naamswijziging bedrijf? Er bestaat geen 'even proberen' als het gaat om een naamswijziging. Doe het of doe het niet. Denkt u na over het wijzigen van uw huidige bedrijfsnaam? Bespreek dan vooraf de voor- en nadelen met de belangrijkste...

Lees meer

Redenen nieuwe bedrijfsnaam kiezen

Een bedrijfsnaam wijzigen is een beslissing met impact. Hier de top 10 redenen van ondernemers om een bestaande bedrijfsnaam te wijzigen en een nieuwe naam voor hun bedrijf te kiezen.

Lees meer