Onze visie op branding anno 2018.

Adrian Luijkx
Eigenaar naamcreatiebureau Veams.

Name Your Dreams!

“Het is een gekkenhuis daarbuiten. Een real-time, 24/7 klantgedreven circus. Merken zullen continu iets moeten opofferen om relevant te blijven. Zelfs integriteit.

Maar wanneer merken iets voor iedereen zijn, worden ze uiteindelijk niets voor niemand. Consumenten identificeren niet met compromissen. Ze identificeren met oprechtheid, originaliteit en waarheid. Kortom: authenticiteit.

Wij zijn ervan overtuigd dat als het gaat om merken dat authenticiteit wint. Het is waar doel, integriteit en passie worden geboren. Het maakt een podium voor oprechte verhalen en geheel natuurlijk gedrag om klanten te binden. Een boodschap (laten) verzinnen en zenden is simpelweg niet genoeg. Het zijn de mensen en hun gedrag die uw merk waardevol maken.

Wij zijn er van overtuigd dat ondernemers en hun team een merk zelf moeten – en kunnen – laden. Vaak is de beste branding uw ding – onder één herkenbare identiteit – gewoon heel erg goed doen. Het zorgt voor de grote eenvoud die het kenmerk van elk waardevol merk is.

Wij vertellen daarom klanten niet wie u moet zijn voor een doelgroep of quick win en vergezellen een merknaam niet van bindend merkmanifest. In plaats daarvan luisteren wij naar wie u bent, waar u naar toe wil en waar u voor staat. Dat filteren wij simpelweg tot een gepositioneerde unieke naam waar ú – vanuit uwzelf – comfortabel een sterk merk op kan bouwen. U heeft ons daarna simpelweg niet meer nodig en kan van start met het bouwen aan uw merkwaarde van uw nieuwe onderneming.

Het is niet makkelijk, zonder wrijving geen glans, maar vertrouw er op dat wij de best passende merknaam zullen vinden. Er is tenslotte één ding dat elk merk voor de start moet identificeren: zichzelf. “ 

Name Your Dreams!© Veams* 2018 

*Veams is een naamcreatiebureau en creëert merknamen om concurrenten buitenspel te zetten. Meer over ons.