Portfolio // Onze namen worden merken

Met trots heeft Veams al ruim 100 verschillende ondernemingen een unieke nieuwe naam mogen geven. En we komen pas net op stoom! Op deze pagina een greep uit ontwikkelde namen voor bedrijf, dienst, product en website.

Zoals u ziet is Veams er voor naamgeving van kleine zelfstandigen, ambitieuze start-ups tot merknamen voor grote (inter)nationale merken. Wij zijn er voor iedereen die een sterk en waardevol merk wil opbouwen.

Omdat het stuk voor stuk commerciële en competitieve ondernemingen betreft delen wij uiteraard geen uitgebreide casebeschrijvingen van strategie en positionering. Bekijk daarvoor de websites van de individuele merken.

Daarbij ere wie ere toekomt; Veams creëert slechts de naam, de fundering om een merk op te bouwen. Alle credits gaan naar de mensen achter het merk, die het merk persoonlijkheid geven en groot maken. Dit vraagt ondernemerschap en lef. En dat begint bij de keuze van een naam, daarom zeggen wij bij Veams: Name Your Dreams!

Bekijk hoe de door ons gecreëerde namen merkwaarde en lading krijgen. Wat een feest!

Portfolio // Onze namen worden merken

Met trots heeft Veams al ruim 100 verschillende ondernemingen een unieke nieuwe naam mogen geven. En we komen pas net op stoom! Op deze pagina een greep uit ons werk.

Daarbij ere wie ere toekomt; Veams creëert slechts de naam, de fundering om een merk op te bouwen. Alle credits gaan naar de mensen achter het merk, die het merk persoonlijkheid geven en groot maken. Dit vraagt ondernemerschap en lef. En dat begint bij de keuze van een naam, daarom zeggen wij bij Veams: Name Your Dreams! Bekijk hoe de door ons gecreëerde namen merkwaarde en lading krijgen. Wat een feest!

Veams heeft naam gemaakt voor zeer uiteenlopende zaken:

van namen voor software voor boekhouding, concurrentieanalyses en salessupport, merknamen voor verpakkingsmaterialen, bedrijfsnamen voor projectorganisaties en geboortezorg tot productnamen voor ijzerwaren in uw bouwmarkt.

Ook webwinkels voor kleding, lifestyle, meubels, gereedschap en tuinmaterialen, autodemontage en dienstverleners in de zorg en vastgoed zijn al eerder door ons van een naam voorzien.

Cubee

Cubee, het grootste Belgische netwerk in pakjesautomaten. Eind 2018 op 450 locaties in geheel België.

Cubee

Een Cubee pakjesautomaat maakt het leven van de online consument makkelijk. Met Cubee kan deze zijn pakje afhalen, verzenden of retourneren op een uur en locatie dat de consument schikt.

Cubee

Cubee is een merk van de Buren in samenwerking met bpost.

Iedere naam is per definitie uniek in zijn branche en afzetmarkt en dient zijn eigen strategische doel. Echter hebben al onze namen wel de volgende gemeenschappelijke kenmerken:

  • Kort
  • Eigentijds en houdbaar;
  • In lijn met de strategie en positie in de branche;
  • Voldoen aan de gestelde juridische eisen, om bijvoorbeeld ook (inter)nationaal als merknaam beschermd te kunnen worden;
  • Online sterk – de namen zijn altijd in combinatie met een unieke premium domeinnaam;
  • Intrigerend in hun branche;
  • Niet (te) beschrijvend om als merknaam herkent te kunnen worden. 

LOVLY®

Lovly, internationaal merk voor gift packaging. Een totaaloplossing voor retailers van giftbox tot bijpassende draagtasjes. ALL YOU NEED IS LOVLY®

ALL YOU NEED IS LOVLY®

LOVLY. Het merk biedt een eigentijdse lijn trendy geschenkverpakkingen, verkrijgbaar in diverse (wisselende) stijlen. Overal in Europa. Onderdeel van PACOMBI GROUP.

CRUXIN

Cruxin is een nieuwe naam, voor een bedrijf dat al bestaat sinds 1949. Het is de naam voor het onderdeel van Isolectra dat zich steeds meer heeft ontwikkeld tot project- en serviceorganisatie.

CRUXIN

Cruxin is nu een zelfstandig bedrijf binnen TKH. TKH is een technologiebedrijf dat bestaat uit een groep van internationaal opererende ondernemingen en is genoteerd aan de Amsterdamse AEX.

Gadero

Gadero, de grootste houthandel in de Benelux. Van beschijvende handelsnaam naar Europees merk voor toekomstige expansie.

Gadero

Gadero, ruim 9000 artikelen voor de tuin op voorraad, online besteld enkele dagen thuisbezorgd in de gehele Benelux.

Gadero

Sinds de naamwijziging al driemaal 2015, 2016, 2017 in de Deloitte Fast50 van snelstgroeiende bedrijven in Nederland.

FIXAMI

Fixami, specialist in de (online) verkoop van professioneel gereedschap. Onder het merk Fixami veroveren zij Belgie, Frankrijk, Spanje en verder.

Is het ook voor u tijd voor een nieuwe merknaam? 

Wij ondersteunen van A tot Z voor een sterke nieuwe merknaam voor uw bedrijf, product of dienst te verzinnen. 

Wij zijn er voor ambitieuze ondernemingen in de gehele Benelux. Dus waar wacht u nog op? Name your dreams!

Veams®

Dit is de mobiele versie van www.veams.nl. Bekijk de volledige versie op uw desktop computer.