*Selectie opdrachtgevers Veams 2017.

Klanten // Wij maken namen voor gevestigde bedrijven, startups en onderscheidende merken in de hele Benelux.

 

Veams werkt voor grote en kleine ondernemingen, in vrijwel elke branche, uit de gehele Benelux. Onze klanten zijn niet in één hokje te plaatsen. Ze zijn wel allen ambitieus, met een focus op groei, en willen zich doormiddel van een merknaam duidelijk positioneren t.o.v. anderen. Ons proces leent zich dan ook het beste voor commerciële naamgeving in competitieve markten.

Branches waarin wij namen gemaakt hebben: Advies en consultancy, Agrosector, Bouw, installatie en infrastructuur, Energie, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, Media en communicatie, Onderwijs en training, Onroerend goed, Persoonlijke dienstverlening, Vervoer, post en opslag en Zakelijke dienstverlening. Onze opdrachtgevers bevinden zich overal, van Rotterdam, Amsterdam, Brussel, tot Groningen en Hengelo. 

 

Productmerken zoals Wovar ijzerwaren.
Dienstmerken als Zelp – slim zelf boekhouden.
Bedrijfsmerken als projectorganisatie Cruxin.
Merknamen als Cubee   pakjesautomaten.
Enkele voorbeelden van door Veams ontwikkelde merknamen voor bedrijf, product, dienst en website. Meer in ons portfolio.

 

Ondersteuning voor een nieuwe merknaam nodig?  Wij zijn er om te helpen, beantwoorden vrijblijvend snelle vragen en maken graag kennis. Bel +31 (0)50 851 53 20, of maak hier direct een bel- of Skype-afspraak: